![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhorSt4wRJHXkYfBPuXcTSDEgDhQW4PJjOlOj3uR1fECLPEgPnYtf1bYLFptE3rg00H4LYoi2lF4hyVR62zsRHPGdMXOHszAuL9J1rnu8Ah2C7qD7bXPnczbOnoKkF01104fJQVQKf6rNba/s320/1-1.jpeg)
Receptet räcker till 6 personer.
100 g smör
3 dl mörk muscovadosocker
1 dl vispgrädde
1 dl hackade pecannötter
1 tsk flingsalt
vaniljglass
Blanda smör och socker i en kastrull.
Låt det smälta ihop under omrörning på svag värme.
Rör ner grädden.
Koka upp och låt småkoka i ca 3 minuter.
Tillsätt nötter och salt.
Servera såsen med vaniljglass.
Jag brukar servar flingsalt i en skål på bordet, om det finns en önskan att göra det ännu mer salt.
Kommentarer
Skicka en kommentar