![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXMTwtlS5SPiDRcPSlf1aJbaYpk3UaNQSFZR5NjfQcbJ_r_4TO1nzChXyLa_H2OYEQ-LTj3Zr-7S6tF3w26_6cRyJ58MmCpXHAYvr0YjVpn8esR7ax2eIVIcfDV4EWt78DrtE-B5ZFZWRx/s320/1-3.jpeg)
Receptet räcker till 6 personer.
1 kg kycklingfilé eller innerlårfilé
4 dl creme fraiche
3 dl grädde
1/2 dl kinesisk soja
1 tsk sambal
4 portioner ris
grönsaker så som gurka, isbergssallad, tomater och majs
Sätt ugnen på 240 grader
Blanda creme fraiche, grädde, soja och sambal i en skål.
Om du vill kan du dela kycklingen i 2 cm tjocka strimlor.
Lägg kycklingen fryst eller tinad/färsk i en ugnssäker form. Grädda i ugnen 60 min för fryst kyckling och 35 min för tinad/färsk kyckling.
Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
Gör en fräsch sallad av färska grönsaker.
Smaklig måltid!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFrdsmTuYAaJ9Cn54pt8IjoVx-5HuZb284NAc2lYvJ1d_9EYDVVawdWHWy31_nHbP8NxGuomSvxPDYYomVq98LURYxEvUz_FnbrT7XhZFKZCRRTehSZvrGoFHIXEVMKz4PvbbdJ0b1jYzT/s200/1-1.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPnjPjF8z0at6a9Lnl1FPT8uu7W2NdKiN9o5jeG98z8wSiGjfjtnYHfLNuhq3o8pDLa7vNW6g6VogLS2BAnMRUGbrsZ4EIBg-f-uruEC8MOShjv4nWtx7lsHnlRc4DCfcFGLWmAT2sUayY/s200/1-2.jpeg)
Kommentarer
Skicka en kommentar