![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj59w6Qzzb3xmttwJpLe5dEH6-LJpd2ZUTK_TpBNx_qGctwfqxydkYrmv8oKNc7AhsMN5YMmAsf7LfpQV_tLMsZDOp2-tIedqjXiIrolx55ooslVujVTJQLKIcAd9MQug7MMZzsxEjQWzyF/s320/1-2.jpeg)
Receptet räcker till 6 personer.
800 g högrev
1 msk smör
vatten
0,5 dl oxfond
2 burkar med skalade tomater
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
0,5 st röd chili
800 g vita bönor
svartpeppar
5 droppar Liquid smoke
Putsa köttet och skär det i kvadrater 2x2 cm.
Bryn bitarna i smör. Häll över kokande vatten och låt köttet koka ett par minuter.
Häll av vattnet och spola köttet väl
Lägg tillbaka köttet i grytan och häll på vatten så det precis täcker köttet.
Låt sjuda ca 2 timmar.
Tillsätt oxfond, tomater, tomatpuré och grovhackad lök. Sjud grytan ytterligare 2 timmar.
Häll över bönorna, chili, vitlök, svartpeppar och liquid smoke.
Servera med en grönsallad och nybakat bröd.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtwo-iwDurWYzhmuGl_Rq2jG6kYKuknf0Q8-1vD-efynJohyphenhyphenf5kbPP-u-JpjDNkvB9q1pPOdBosv6FVmmFTHKI9_joH6YInKkkLZP6ZOMW_UMxRb-0ezICVukYYqwvsRZgLxJG3Y4cE496/s200/1-1.jpeg)
Kommentarer
Skicka en kommentar