![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3sRk9kZoCPwFbC-IQTjGWbFuT_2cPnl8DHlPumSK9rW5UAm1lkwvZ2hmuPAhyd4O8GRTkY935T-jymywUahf18IQ92KbfcGQGBbdIk7dwn_h12KpaQQJ_8Hq4imeVLUB7Wf3uGJeNc2Tu/s320/1-9.jpeg)
Aioli:
2 äggulor
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
4 dl rapsolja
salt och peppar
2 pressade vitlöksklyftor
Vispa ihop äggulor, vinäger och senap. Använd gärna elvisp.
Häll försiktigt i oljan under vispning. Börja med att droppa i oljan och sedan i en liten stråle.
Rör ner den pressade vitlöken.
Smaka av med salt och peppar.
Kommentarer
Skicka en kommentar