![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCFKarIVI4IHCSDZFz1g9v2oebqUEv2k5rYuOoIPD4Z-5SNTpKQw-NN4lXyLsDZxl8TlBTcuBMOyLpvFYUHJMvZTk9f3g9uqssLg7EAy85SACzRyNVZ8_Hvt8jIPsyctI5xMJHzTN88dgN/s320/1-3.jpeg)
Receptet räcker till ca 8 personer.
1 dl rumsvarm nutella
1 burk kondenserad mjölk
5 dl vispgrädde
3 st gelatinblad
2 nypor flingsalt
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten, minst 10 min.
Värm den kondenserade mjölken och grädden i en kastull på spisen. Tänk på att den inte ska koka, bara bli varm.
Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i kastrullen. Se till att allt blandas väl och att gelatinet smälter helt.
Ta kastrullen från värmen och rör ner saltet.
Dela upp nutellan i glasen/skålarna.
Häll försiktigt ner pannacotta i glasen.
Ställ kallt i 4 timmar.
Dags att servera.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_QbYxwhDxyT6DzQENVU9UbuRfnVYuyNqEbdstXkJloEXflX23Qt0E6guEcdPUlV-1OgAqintOK3kNXzkxWs8QylykQlLdT17RoI2bfmhrFtq9VxAgmioRPds4IYADFHuGx2IGADs8Sdjl/s200/1-1.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDB-WRo5TEH_ssttsEOZGtTD1h1Ux-Z8uTG-VDmgIoYYJaWGzWkvXFoXx7Smz68Vs5xyn1mQbX1e1E_aTsGK9tetJ1SjAY5Q6FywIE1wNgpffWDhs1yGUZAYGVNiZ7sKFTwDy1PaMuJ1wG/s200/1-2.jpeg)
Kommentarer
Skicka en kommentar