En nyttig vardagsrätt med härliga färger. Kasselerns sälta lyfter broccoligratängen ett steg.
Receptet räcker till 6 personer.
750 g broccoli
750 g körsbärstomater
120 g parmesanost
3 dl créme fraiche
3 msk vatten
6 msk salt
6 krm svartpeppar
500 g kassler
Sätt ugnen på 175 grader
Skölj broccolin och dela den i mindre bitar. Skala stammen och skär den i tunna skivor.
Skölj och halvera tomaterna.
Dela kasselern i tärningar.
Fördela tomater och broccoli i en ugnsfast form. Strö över hälften av saltet och hälften av pepparn.
Riv parmesanen. och blanda med crème fraîche, vatten, resten av saltet och pepparn.
Fördela ostblandningen över broccolin, tomaterna och kasselern.
Sätt in i ugen i ca 20 min.
Smaklig måltid.
Receptet räcker till 6 personer.
750 g broccoli
750 g körsbärstomater
120 g parmesanost
3 dl créme fraiche
3 msk vatten
6 msk salt
6 krm svartpeppar
500 g kassler
Sätt ugnen på 175 grader
Skölj broccolin och dela den i mindre bitar. Skala stammen och skär den i tunna skivor.
Skölj och halvera tomaterna.
Dela kasselern i tärningar.
Fördela tomater och broccoli i en ugnsfast form. Strö över hälften av saltet och hälften av pepparn.
Riv parmesanen. och blanda med crème fraîche, vatten, resten av saltet och pepparn.
Fördela ostblandningen över broccolin, tomaterna och kasselern.
Sätt in i ugen i ca 20 min.
Smaklig måltid.
Kommentarer
Skicka en kommentar