![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYOKKBSp5NwZjOfNZBwFMTFfgnAvUBX_j9jFZvz_MU-__4fP9LR5IrFKgqGO1f1sa4Ha29-YBhryxy8FfYzMj_UAK3zUDouBB1vwAnWztpEV6ffj1TK7M4DV4q8CL1sxlPtz4xOhyphenhyphen39jr0/s320/1-1.jpeg)
Receptet räcker till 4 personer.
600 g laxfilé
1 flaska teriyakisås
1 dl blandade frön, sesam-, pumpa-, och solrosfrön
ris för 4 personer
Konserverad frukt eller färskfrukt (mango, melon, papaya)
Sätt ugnen på 200 grader.
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen
Lägg laxsidan i en smord ugnsform.
Pensla på teriyakisåsen.
Stoppan in laxen i ugnen i ca 20 minuter.
Strö över fröblandningen.
Grädda i ytterligare 5 minuter.
Servera med ris och tärnad frukt.
Mycket enkelt och gott!
SvaraRadera