Här lägger du i alla ingredienserna med en gång och sedan sköter sig grytan själv på spisen. Chorizon ger lite starkare smak till grytan.
Receptet räcker till 4 personer.
300 g chorizo (3 st)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
2 msk hackade, soltorkade tomater i olja
400 g tagliatelle
400 g krossade tomater
1 kruka basilika
6, 5 dl grönsaksbuljong
0, 5 dl vispgrädde
1 tsk oregano
salt och pappar
25 g riven parmesan
Skär chorizon i tärningar.
Skala och hacka lök och vitlök. Halvera körsbärstomaterna.
Lägg chorizo, lök, vitlök, körsbärstomater och soltorkade tomater i en stor gryta tillsammans med pasta, krossade tomater, basilika, buljong, grädde och kryddor.
Låt allt koka upp, rör om i gryta och låt putta under lock i 10-12 minuter (känn efter om pastan är klar).
Servera med riven parmesan.
Smaklig måltid!
Receptet räcker till 4 personer.
300 g chorizo (3 st)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
2 msk hackade, soltorkade tomater i olja
400 g tagliatelle
400 g krossade tomater
1 kruka basilika
6, 5 dl grönsaksbuljong
0, 5 dl vispgrädde
1 tsk oregano
salt och pappar
25 g riven parmesan
Skär chorizon i tärningar.
Skala och hacka lök och vitlök. Halvera körsbärstomaterna.
Lägg chorizo, lök, vitlök, körsbärstomater och soltorkade tomater i en stor gryta tillsammans med pasta, krossade tomater, basilika, buljong, grädde och kryddor.
Låt allt koka upp, rör om i gryta och låt putta under lock i 10-12 minuter (känn efter om pastan är klar).
Servera med riven parmesan.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Skicka en kommentar