![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhovqsqgLj0ZQEnUkAVAp1O1DYozCBvRDjtqTrY60iITkSJGFiU7asb5tgZLZzItsq2L4pckgavZPDnFboIBTbi5DcDgFRLMZHfoeeqkIw_GJLD19_UhqjXs8aiqKoU6SvQNwfVIwQ09IUC/s320/1-1.jpeg)
Receptet räcker till 4 personer.
ris till 4 portioner.
Ingefärsdipp:
1 röd spansk peppar
1 msk riven färsk ingefära
1 lime
0,5 tsk sesamolja
1 msk olja
2 msk japansk soja
Majonäsdipp:
1 dl majonäs
0,5 msk japansk soja
Vårrullar
240 g halloumi
200 g kycklingfilé
olja att steka i
2 morötter
140 g sockerärtor/salladsärtor
1 gurka
1 paprika
2 avokado
2 salladslökar
180 g färska böngroddar
1 kruka koriander
12 st rispapper
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
Dipp1:
Dela, kärna ur och finhacka chilin. Skala och riv ingefäran. Pressa limen. Blanda sedan allt till dippen.
Dipp 2:
Blanda majonäs och soja.
Vårrullar:
Skär kycklingen och halloumin i strimlor.
Stek kycklingen och halloumin var för sig i olja.
Skala morötterna, skär dem, sockerärtorna och gurkan i strimlor.
Dela, kärna ur och gröp ur avokadon.
Skär avokadon, paprikan och salladslöken i strimlor.
Lägg upp dippan, kycklingen, halloumin och grönsaker i skålar.
Sätt fram en stor skål med ljummet vatten på bordet.
Var och en doppar sitt eget rispapper i vattnet, ca 15 sekunder.
Lyft upp pappret, låt droppa av och lägg det på tallriken.
Lägg grönsaker, ris, dippa, kyckling och/eller halloumi på pappret och vik ihop.
Låt väl smaka!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGyVPIrNr7nAgQSaQbwSF6pdn3jWca0z6tr0Dy6y20VcQ9-xBYTNF7Kzzct97zOD0_sfNYcVizSAs4p0vbfrmcHvL2ECXRnmqmA5K0Y6ZqXjOvQrElODFCxTbe1CSvHJBMJfZ_FVwRmt1m/s200/1-2.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjdqubrWw6d-o-Q12deCdQxRoYilzagLQ0d3ujxDn7VCORaeiUtH9YeY_E89-0aN-OBuvA4UcqKt7HZKaXVjXq8UKvlXuudqtBw69pcyEGcfpoafXYrsKkX9rHHkdwoxCjQ5G78Vg1ZFzx/s200/1-3.jpeg)
Kommentarer
Skicka en kommentar