![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixUqRKNUcKF8IVLXMQaCun46wta4HmsLxm2r8u9gK_HFSc401E2aOb9sISLA5uZQGkRcp5iiQx8FKptHQx80QTeK5ZjDvHLr3GO2mCp6lWuvMBp2-HJ5_utOTMNJwtrbJkiKMjfXhSmi9D/s320/1-5.jpeg)
Receptet räcker till 1 paj ca 8-10 bitar.
Pajdeg:
12 digestivekex
75 g smält smör
Fylling:
6 äggulor
0, 5 dl socker
1 burk (395 g) kondenserad mjölk
2 msk rivet limeskal
2 dl färskpressad limesaft
ev 2 dl vispgrädde som är vispad
Värm ugnen till 175 grader.
Mixa kexen. Smält smöret och blanda med kexen. Tryck ut blandningen i botten på en springform ca 24 cm i diameter. Grädda i ugnen i ca 10 minuter.
Vispa äggulorna med sockret. Det ska bli ljust i färgen, så vispa i ca 5 minuter.
Blanda i kondenserad mjölk, limesaft och limeskal.
Häll smeten i formen och låt stå i frysen i minst 5 timmar.
Ta fram pajen ca 30 minuter innan den ska serveras.
Vill du server vispad grädde till går detta utmärkt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglNMg1YnrASkvKfSuIdv70pdDzm12boRffnct_UTMDR6k2Nts_0NElCR6mC7eBzWitgqyZCqPwXuQngdY6aso3mFPHBTFdGcnq88m2E2YZtnUVEr3qy-0Pp0CpXFOVHATEkox07wVCqsnT/s200/1-1.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhY0Yll-_ia3__9NLAAhvi9xNzglFOsLPTuNBE0V75GVHvq_HuIUaw8zzUIok7L3DuAwRkNZwDuZchVYBdRjNPIVbS8uQp6XgldfqIrpqAyXvdyAVHRMNZDuVc3fZ2pQ1JBHX96pDp3yJIN/s200/1-2.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWZxVXNSXj5ok5_XG4_PnLN9zAzFTtqNU8YVhv6lwSn3qiIPnnMwto89a3f5-G9eIpUDBH18y2TSyh8tZzPZoc-cl4Vw1mH2S7Loh7BPStZd0PuNHETV006pD0vE-T5mbRezYz6LI-CpUQ/s200/1-3.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNRPRle45kNSFGG3S8_6Fr74ZzzBs11rsnMhEiy7g1xmiB3MTMrll4VqVmWNvGPRXXpwhtpqPwhEXwucUklbYcvE5E5-ONR4rZMEfa7AeOZA04WsCMeMJ76PbKZ2eN7YOh3-8iUYOWAPjl/s200/1-4.jpeg)
Mycket gott! Får mig att tänka på Key West.
SvaraRadera