![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeQhtCpoymqOefRn0aWrXGvU1XNLghUxT_OC9MO1KmnQrrPVNyAFQKW0IrGyvVVnKlS29R6Vgx9jmKkfQuMd3dybXBdPLFsIqmrRVKyIlAdo4ttWl0l-PIt1Wv2RBI2ncsZrIYo10V2MxN/s320/1-4.jpeg)
Receptet räcker till 4 personer.
Potatis till 4 personer
4 bitar lax
1-2 burkar stenbitsrom
1 dl vatten
2, 5 dl créme fraiche
2, 5 dl grädde
3 msk hummerfond
2 tsk fransk senap
40 g fryst dill
gröna ärtor
Skala och koka potatisen mjuk.
Blanda vatten, créme fraîche och grädde i en traktörpanna. Låt koka ca 15 minuter.
Rör ner hummerfonden och senapen. Låt puttra med en liten stund.
Dela filéerna i 3 bitar var. Stoppa ner dem i såsen. Låt sjuka i 5-7 minuter.
Rör ner stenbitsrom och dill.
Koka de gröna ärtorna.
Pressa den kokta potatisen i en potatispress.
Dags att servera.
Smaklig måltid!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjA9wLqVG8M96PV-Xq6CNHcDV_G9BcRGbzZcH7UyiP1IAM9zjCwxF-jKXr5iQ2j_buVlRFdsva_sukeJqALsxNZ7OlWXPTbX9uQCGC3tNnkh15NZFpDZdu0rIfEt1T90MSyr1ir_IKMT7s/s200/1-1.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuMOAZGI58Vvc6rYx0D1Z0nNRV9T56EIQg5JDp9c-k_iaPz0IWiFSr0FwyycluvIQ0sSToDyhL4S0jzppBIZbRJ1zR7XF9mHiyQntJVQbquijj9JPwZRXWkZaGKLMZuRwF9i5Tc1b16oHF/s200/1-2.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi40wlG_22brLPtbDLEhARP3dkzMkY_OwLgyvHLD3ZhSGEpVRt-mrkO_ij1CSO77v-zfA31edtKxzKkPVwCgKfz9H66ARaxZaNNFTa-KGGOB9m9VBbAAI18JUpIQKdx2Dp80imIMyDxHIFT/s200/1-3.jpeg)
Kommentarer
Skicka en kommentar